Öregponty Horgászház Gyékényes
Régió: Somogy megye
Település: Gyékényes
Cím:
Kapcsolattartó: bodrogil@citromail.hu
Telefon: 06/30-846-3 -53
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.gyekenyes-horgaszhaz.hu/
Adatlap frissítve: 2016-09-04 18:53:07
Forrás: http://www.gyekenyes-horgaszhaz.hu/
Vízterület: Gyékényesi tó
Általános ismertető
A horgászház közvetlenül a gyékényesi tó partján található. Maga a horgászház körbekerített udvarrésszel, zárt parkolóval rendelkezik. Két darab saját stég és napozóteraszok tartoznak hozzá.

A horgászházban négy szoba, két fürdőszoba, két darab WC, nagyméretű nappali és konyha szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha teljesen felszerelt. Sütővel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, tányérakkal, tálakkal, evőeszközökkel, hűtővel van felszerelve.

A ház nagyméretű, hangulatos, ideális több horgász, illetve családtagjai elhelyezésére, valamint akár két baráti, vagy rokon család számára. Az emeleti részen két szoba található, melyeken külön fürdőszoba és WC tartozik. A földszinten lévő két szobához külön zuhanyzó és WC tartozik.

Az udvarrész teljesen körbekerített, zárt. Biztosított a nyugodt pihenés. A házhoz zárt, kamerával megfigyelt parkoló tartozik, mely a vendégek gépjárművei számára áll rendelkezésre. A ház udvara füvesített, a járda térkövezett, egészen a vízpartig szilárd burkolattal ellátott, esős időben is biztosított a kényelmes horgászat.

A horgászház alsó udvarrészén két napozóterasz lett kialakítva, melyekhez két különálló stég tartozik. Ezen stégek a vendégek részére rendelkezésre állnak, horgász illetve napozó stégek. A házhoz tartozó vízparti rész kavicsos, tükör-tiszta, mintegy 10 m hosszan kis vízmélységű strandrésszel, ezen rész a két stég között található. A ház téliesített, fűtése megoldott. Az udvaron napozóágyak, tűzrakó és bográcsozóhely teszi hangulatossá a kikapcsolódást, szándékosan nem a nyaralást, hiszen a ház egész évben nyitva tart. Vízibicikli, műanyag horgászcsónak a ház tartozéka, melyek használatáért nem kell külön díjat fizetni.

A ház elhelyezkedése ideális a horgászat számára kora tavasztól egészen a víz befagyásáig esély van rekordlistás halak fogására, ugyanis a ház előtti vízterület sekély vízmélységű, korán melegedő, tavasszal halban gazdag, még a későn lehülő mély részek is meghorgászhatóak a háztól. Vendégeink rekordfogásokkal büszkélkednek, az itt eltöltött idő maradandó élményt nyújt minden kedves idelátogató vendégünknek.
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : Nincs megadva
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 5 méter
Ár : Nincs megadva
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 46.249156
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 16.990165
Árak:
Felszereltség
Környék leírása
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Gyékényes (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.