Alcsivendégház
Régió: Jász-Nagykun-Szolnok megye
Település: Szolnok
Cím:
Kapcsolattartó: Hegedűs Aletta
Telefon: +36204367360
Telefon: +36204367360
e:mail: mutat
Internet: www.alcsivendeghaz.hu
Adatlap frissítve: 2016-03-15 10:53:33
Forrás:
Vízterület: Szolnoki Alcsi-Szigeti Holt Tisza
Általános ismertető
Nyaralónk az Alcsiszigeti Holt- Tisza partján áll, Szolnok központjától 10 percre, Tisza és Zagyva folyótól egy órás sétára. A ház a város szélén, de még belterületen helyezkedik el. Ez az elhelyezkedés nagyon előnyös minden pihenni vágyó részére, mert a bevásárlási lehetőség nagyon könnyen megközelíthető, azonban a nyaraló közvetlen környezetében csak hétvégi házak állnak és nincsen városi forgalom vagy bármely más zavaró tényező.
A vendégház minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódást nyújt, legyen az horgászat, fürdés, sport vagy akár kerti sütögetés.

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését és hamarosan személyesen is köszönthetjük panziónk vendégeként!
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 10
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 3 méter
Ár : 4 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség :
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.134818
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 20.219892
Árak:
2016 évi árak:

4.000,- Ft / fő/ éj

4 éves korig ingyenes, 4-8 éves korig 2.000,- Ft

Csoportos kedvezményt 10 fő esetén adunk, 3.500,- Ft / fő / éj

Háziállat hozható:
1.800,- Ft / nap

Felszereltség
A téliesített ház közvetlen vízparti telken áll és saját kijárású stéggel és csónakkal rendelkezik. A panziónk területén fedett tűzrakó hely is található, ahol bármilyen időben megfőzhető és elfogyasztható egy jó bográcsos étel.
A ház kétszintes, alul egy tágas szoba, amerikai konyha nappalival, fürdőszoba és wc áll.
Az emeleten egy belső és külső szoba található francia ágyakkal, fürdőszobával és wc helyiséggel.
A konyha jól felszerelt: gáztűzhely, fagyasztós hűtő, illetve mikrohullámú sütő áll vendégeink rendelkezésére.
A kertben egy fedett kisház is található, amely alkalmas grillezésre, bográcsozáshoz, nyársaláshoz is vagy csak egy kellemes vacsora elfogyasztáshoz esős időben is.
A vízparton szintén adott ezeknek a lehetőségeknek a kihasználása, ahol a vendégeink az általunk biztosított tűzifán szalonnát is süthetnek.
Az ideális létszám 10 fő, szükség esetén pótágyat is tudunk biztosítani.
Gyermekek részére medence, asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda palánk lehetősége adott. A medence vendégeink kérésére előzetesen feltölthető.
A horgászaink kérésére előetetés is lehetséges.
Elzártan a kocsi beállón, 2 autónak tudunk parkolást biztosítani illetve a telek előtt is közvetlenül szintén 2 autó tud kényelmesen, zavartalanul parkolni.
Környék leírása
A várost a Tisza és Zagyva folyók szelik át, melyek árterei, holtágai horgászok, kirándulók paradicsoma.
A város kulturális élete igen gazdag, nyári programjai és a hagyományosan megrendezésre kerülő Gulyásfesztivál tömegeket vonz. Szolnok hírnevét öregbíti előadásaival a Szigligeti Színház, tárlataival a Művésztelep, mely 1902 óta fogadja a művészeket. Emellett számos múzeum állandó és időszaki kiállításokkal várja a látogatókat.
Neve hallatán először a Tisza, a Szigligeti Színház, a Művésztelep, a kosárlabda, a vízisportok, és a megannyi érintetlen természeti szépség jut eszünkbe, a Tiszavirágzás látványa pedig olyan élmény, amit minden természetszeretőnek látnia kell.
Szolnok a folyóvölgy élővilágán túl egy másik kincs birtokosa is. Gyógyvizünk csodáit egyre többen ismerik és kedvelik meg.
A város vonzerejéhez hozzájárulnak olyan nagyszabású rendezvények is, amelyek már hagyományossá váltak. Minden év március-április hónapjában megrendezik a Szolnoki Zenei Fesztivált, amelyen rangos művészek lépnek fel. A város alkotó közösségei közül nemcsak a művésztelep művészei váltak híressé az évek során, hanem ismert a Tisza Táncegyüttes, a Bartók Béla Kamarakórus, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar.
A szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan szórakozási lehetőség áll az idelátogatók rendelkezésére. Termálvizünk a regenerálódást, gyógyulást szolgálja, érintetlen folyóvizeink, holtágaink világa, természeti értékeink a kikapcsolódást segítik.
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Szolnok (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.