Csehivölgyi Vendégház
Régió: Somogy megye
Település: Ordacsehi 8635
Cím: Fő u. 123.
Kapcsolattartó: Tavaszi Józsefné
Telefon: 06/20/235/3299
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.csehivad.hu/etterem/
Adatlap frissítve: 2014-08-27 15:40:00
Forrás:
Vízterület: Fonyódi Horgászpark
Általános ismertető
A Csehivölgyi Vendégház Ordacsehi (Fonyód és Balatonboglár között), a Balatontól 3 km-re megbúvó, nyugodt és tiszta levegőjű, festői környezetben elterülő falucskájának gyöngyszeme. Jól felszerelt, a kor követelményeinek teljes mértékben megfelelő felszereltségű szobákkal, melyek közül az egyik teljesen akadálymentesített.
Az apartman a kiemelkedő és változatos fogási lehetőségekkel kecsegtető, családcentrikus kialakítású Fonyódi Horgászparktól, mindössze 7,5 km-re található. A horgászattal kapcsolatos további részleteket, az alábbi weboldalon találhat: http://www.csehivad.hu/horgaszat/
A Csehi-Imrédi Vadásztársaság által, a környéken vadászatra is nyílik lehetőség. A társaság közel 4000 ha-os területén a hazai vadak, szinte mindegyike gazdag állománnyal képviselteti magát. A vadászattal kapcsolatos részletes információkat a http://www.csehivad.hu/vadaszat/ oldalon találhat.
Szállás típus : Apartman
Férőhelyek száma : 10
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 7500 méter
Ár : Nincs megadva
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség : Nincs megadva
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 46.737528
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 17.630944
Árak:
Az aktuális árakról érdeklődjön!
Felszereltség
A vendéglő apartman házában 5 db 2 személyes, jól felszerelt szobával állunk vendégeink rendelkezésére. A szobák mindegyikében megtalálható többek közt a televízió, hűtőszekrény, fürdőszoba/tusoló, valamint vendégeinknek lehetőségük van kávé és tea készítésére is. A szobák közül az egyik teljesen akadálymentesített. Igény szerint reggeli kérhető.
Környék leírása
Ordacsehi a Keleti-bozót hajdan síkvizekkel körbevett, védett területén kialakult középkori eredetű település. Fonyód és Balatonboglár között, a Balatontól 3 km-re fekszik.
Somogy e csendben megbúvó, nyugodt, és tiszta levegőjű faluja, pihenésre, üdülésre kiválóan alkalmas.

Nevezetességei:
Késő barokk templom
Ordacsehi kisvár maradványai
Megközelíthetőség
Megközelíthető az M7-es autópályáról az Ordacsehi lehajtónál letérve, Ordacsehi felé továbbhaladva. A faluba beérve, a Balaton utcán 400 m-t továbbhaladva, majd balra a Fő utcára kanyarodva, még körülbelül 1,1 km megtétele után jobbra pillanthatják meg a vendégházat.

Megközelíthető még a régi 7-es út felől, Fonyód és Balatonboglár között jobbra, Ordacsehi felé haladva, majd a faluba beérve az előbb leírt módon.
Térkép

Cím
Helyszín: Ordacsehi (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.