Horgásztanya a Pécsi tó mellett
Régió: Baranya megye
Település: Orfű
Cím:
Kapcsolattartó:
Telefon: 72/498-296
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.hebmesz.hu/
Adatlap frissítve: 2016-09-04 18:51:08
Forrás: http://www.hebmesz.hu/
Vízterület: Pécsi tó
Általános ismertető
Az orfűi horgásztanya tulajdonosa a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége. A tanya Pécstől 16 km-re Északra a Mecsek hegységben, a mindössze 800 lelket számláló Orfű településen, a 69 hektáros Pécsi-tó mellett található. Vizét kristálytiszta, minden szennyeződéstől mentes barlangvíz táplálja. A hegyekkel körülvett tavat az ország egyik legszebb kirándulóközpontjaként, jó horgászvizeként tartják nyilván. A horgászatot, a túrázást, kerékpározást, lovaglást és aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma.

Közvetlen a tóparton lévő, korszerűen felszerelt horgásztanya, saját stéggel és csónakhasználati lehetőséggel, várja a hazai és külföldi horgászokat.

A horgásztanya két részből tevődik össze egy apartman jellegű új önálló házból, ahol a földszinten jól felszerelt konyha, társalgó, zuhanyozó, az emeleten 2 db 2 ágyas és 1 db egyágyas szoba és zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

A mellette lévő régi stílusú tornácos épületben 2 db 2 ágyas szoba, WC-zuhanyzóval, közös konyhával, és 1-1 db 3, illetve 4 ágyas szoba, WC-zuhanyzó, konyhával. A közös nagy társalgóban többen is kisebb csoportokban beszélgethetnek, kártyázhatnak, vagy kábeltévét nézhetnek.

A zárt udvari parkoló, a haltisztító hely, saját csónakkikötő és a szabadtéri tűzhelyek a vendégek kényelmét szolgálják.

A tanya május 1.-től október 31.-ig üzemel. Csónakhasználat a szállás árában van, horgászengedély a helyszínen igény szerint váltható. A horgásztanyával szemben tisztított vizű strand és aquapark áll rendelkezésre. A Pécsi-tó vizébe korszerűen kiépített strand az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdője a már itt járt vendégek véleménye szerint. Orfűtől nem messze található a melegvizes strandjáról ismert Magyarhertelend (5 km) és Sikonda (10 km).
OTP és MKB SZÉP kártyát elfogadunk!
Remélhetőleg mielőbb ellátogatnak Orfűre, és igénybe veszik szálláshelyünket!
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 12
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 20 méter
Ár : Nincs megadva
Fűtési lehetőség : Nincs megadva
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 46.149446
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 18.14289
Árak:
Felszereltség
Környék leírása
A Pécsi-tó vizébe korszerűen kiépített strand az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdője a már itt járt vendégek véleménye szerint. Orfűtől nem messze található a melegvizes strandjáról ismert Magyarhertelend (5 km) és Sikonda (10 km).
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Orfű (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó
Pécsi tó
Pécsi tó
Pécsi tó
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya
Pécsi tó horgásztanya