Nagyrédei horgásztó vízparti apartmann
Régió: Heves megye
Település: Nagyréde
Cím:
Kapcsolattartó:
Telefon: 36-30 99-4444-9
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.nagyredeihorgaszto.hu/informaciok/Apartman-56.html
Adatlap frissítve: 2017-01-15 10:00:41
Forrás: http://www.nagyredeihorgaszto.hu/informaciok/Apartman-56.html
Vízterület: Nagyrédei horgásztó
Általános ismertető
A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községben található.
A tározó Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. 40 perc alatt megközelíthető. A tó a Mátra lábánál, hegyek, erdők ölelte, érintetlen festői környezetben fekszik, vízét két patak táplálja. Az 1960-as évek elején létesített egykori TSZ víztározó eredetileg mezőgazdasági célokat szolgált, 2010-től pedig sporthorgász-tóként üzemel. A teljes terület 32 hektár, amelyből a vízfelület 22 hektárt tesz ki. A víz átlagos mélysége 1,4 – 2,2 méter között mozog. A tavat sűrű, benyúló nádasok, elsüllyedt tuskók, rönkök, part menti bedőlt fák, illetve változatos, iszapos mederfenék jellemzi.

A szállás a halőri épület tó felőli oldalán található, kb. 20 méterre a vízparttól.
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 5
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 20 méter
Ár : 2400 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség : Nincs megadva
Sátorozási lehetőség :
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.780376
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 19.83824
Árak:
A halőri épület tó felőli oldalán található 1 db apartman, kb. 30 méterre a vízparttól, az 5-ös, illetve a 6-os állás mögött. A teljesen összkomfortos kőház kb. 50 m2, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba, tágas terasz. Felszereltsége: Fűtés, légkondi (Légkondi: + 2 000 Ft / 24 óra), TV (UPC), hűtő, sütő, tűzhely, mikró, étkészlet, zuhanyzó, WC. A szálláson 5 fekhely található (1 db. franciaágy, 1 db. két személyes kihúzható kanapé, 1 db. egy személyes ágy). Az ágyneműről, takaróról, törölközőről egyénileg kell gondoskodni.


A szállást kizárólag valamelyik horgászállás lefoglalásával együtt lehet igénybe venni. A házban tilos a dohányzás, illetve állatot bevinni tilos! Kérjük a házat az átvett állapottal megegyezően, tisztán szíveskedjenek átadni! Az igénybe-vett eszközök használata során bekövetkezett károkért a horgász anyagi felelősséggel tartozik! (Letéti díj: 20 000 Ft)
Felszereltség
A ház kb. 50 m2, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba, tágas terasz. Felszereltsége: TV (UPC), hűtő, sütő, tűzhely, mikró, étkészlet, zuhanyzó, WC. A szálláson 5 fekhely található (1 db. franciaágy, 1 db. két személyes kihúzható kanapé, 1 db. egy személyes ágy). Az ágyneműről, takaróról, törölközőről egyénileg kell gondoskodni.
Környék leírása
A több mint 50 éves tóban megtalálható Magyarország összes őshonos halfaja. A hosszú évek során több, ritkaságszámba menő, kapitális méretű hal fejlődött ki a tó állományában. A halfaunát főként a 10, illetve akár 20 kg-ot is meghaladó pontyok, amurok jellemzik. Óriási, 50 kg-nál is nagyobb harcsák, gyönyörű süllők és csukák színesítik a tározó zavartalan élővilágát. Említésre méltó, hogy a törpeharcsa egyáltalán nem képes megmaradni a tó vízében.

A Büfénél kávék, üdítők, snackek (Automaták) kaphatók, illetve lehetőség van áram és internet igénybevételére is. Ezen felül csónak, motor, akkumulátor bérelhető, illetve csalik is kaphatók.
Megközelíthetőség
A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községben található. A tározó Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. 40 perc alatt megközelíthető.
Térkép

Cím
Helyszín: Nagyréde (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.
nagyredeihorgaszto_Szallas_2
nagyredeihorgaszto_Szallas_3
nagyredeihorgaszto_Szallas_4
nagyredeihorgaszto_Szallas_6
nagyredeihorgaszto_Szallas_8