Siratói holtágon vízparti nyaraló kiadó
Régió: Békés megye
Település: Békésszentandrás 5561
Cím: Siratói üdülősor 8.
Kapcsolattartó: Csipai Angéla
Telefon: +36-70/4035707
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://
Adatlap frissítve: 2016-03-28 17:59:43
Forrás:
Vízterület: Békésszentandrási Siratói holtág
Általános ismertető
Az emeletes nyaraló 2 szobás, 5-max. 6 férőhelyes (a két különálló szobában franciaágy, az előtérben kihúzható ágy található), felszerelt konyhával: gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, evőeszközök, edények; külön étkezővel, zuhanykabinos fürdőszobával, terasszal áll rendelkezésre vendégeink részére. Az emeleten található szobához erkély tartozik. A kertben kiépített szalonnasütő- és bográcsozó hely, továbbá kerti bútorok is találhatók.
A nyaraló közvetlen vízpart mellett helyezkedik el, amelyhez saját stég és csónak is tartozik. A szállás a vízparttól elkerített, így biztonságos az ide látogató kisgyermekes családok számára is. A túloldalon, közvetlenül a szállással szemben nincsenek épületek, ezért ideális horgászoknak, illetve azoknak, akik szeretik a csendet és a nyugodt környezetet.
A nagy udvar lehetőséget teremt a parkolásra, és egyéb szabadidős tevékenységekre is.
Közös telken található a mellette lévő üdülővel, így a két szomszédos épület ideális lehet a nagyobb létszámú (max. 10 fős) családi, baráti nyaralásnak is.
Kisebb termetű házi kedvencét is szívesen látjuk!
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 6
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : Nincs megadva
Ár : 15000 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség :
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 46.888620
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 20.463972
Árak:
Ár: 15.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó

Kérem, hogy először e-mailben érdeklődjenek, mivel nem mindig tudom felvenni a telefont.
Felszereltség
Hűtő, kávéfőző, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, edények, evőeszközök, TV, kiépített szalonnasütő és bográcsozó hely, terasz, kerti bútorok, csónak
Környék leírása
Az üdülő Békésszentandráson, a Holt-Körös partján, a Siratói holtág mellett helyezkedik el, a falu központjától kb. 600 méterre; a legközelebbi várostól, Szarvastól pedig 6 km-re található.
A környéken több látnivaló, és különböző rendezvények várják az ide érkező turistákat, Szarvason sétahajókázásra is lehetőség van.
Turisztikai látnivalók pl.: Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország, Szarvasi Vízi Színház, Tessedik Sámuel Múzeum, Békésszentandrási Duzzasztómű
Helyi és környéki rendezvények pl.: Békésszentandrási Lovas Napok, Sport és Vitamin-Nap, Szarvasi Halasnapok, Szarvasi Szilvanap, Aratónap-Ezüstszőlő, Kondorosi Betyár Napok, Csabai Kolbászfesztivál
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Békésszentandrás (Környéke)
Település: Siratói holtág
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.