Szamos-Party Vendégház
Régió: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Település: Olcsva 4826
Cím: Kölcsey út 18/A
Kapcsolattartó: Nagy Szilárd
Telefon: +36205684036
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://
Adatlap frissítve: 2017-05-15 15:17:17
Forrás:
Vízterület: Szamos
Általános ismertető
Olcsván található a Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az intenzíven telepített Holt-Kraszna horgásztó közvetlen a Vendégház kertjében helyezkedik el. Az Olcsva községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a horgászat kedvelőinek.
A Falusi Vendégház apartmanja egyszerre 10+2 személy számára képes kényelmet biztosítani. Bográcsozási, grillezési,kenuzási lehetőség,valamint asztalitenisz,kosárlabda,darts,tollaslabda,kondicionáló gépek is találhatóak vendégházunkban. A helyszínen ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre, és 100m-re egy buszmegálló is található, így akár tömegközlekedéssel is megközelíthető, a nagyjából 5 km-re található ˇberegi főváros" Vásárosnamény. Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Wellness Fürdőt,valamint az Atlantika -Vizividámparkot.
Nem messze található a "híres-nevezetes" Tisza- parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-stranddal és szórakoztató központtal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 12
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 200 méter
Ár : 4000 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 48.087217
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 22.338387
Árak:
Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes. 6-10 éves korig 2000FT/fő/éj
Felszereltség
Tv, Wifi, Hűtő, Étkészlet, Kávéfőző, Mikrósütő, Grillezési lehetőség, Bográcsozási lehetőség, pingpong asztal, darts tábla, kondigépek, kosárlabda.
Környék leírása
Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Wellness Fürdőt,valamint az Atlantika -Vizividámparkot.
Nem messze található a "híres-nevezetes" Tisza- parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-stranddal és szórakoztató központtal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Olcsva (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.