Ponty-Poronty vendégház
Régió: Bács - Kiskun megye
Település: Nagybaracska 6527
Cím: 2-4
Kapcsolattartó: Horváth Roland
Telefon: 06/70/334/0295
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: www.aranybacska.hu
Adatlap frissítve: 2012-09-20 21:01:46
Forrás:
Vízterület: Nagybaracska, Füzesi - tó, Dávod, Klágy
Általános ismertető
Nagybaracska község Bács-Kiskun megyében a Dunától keletre, Baja városától 18 kilométerre, az 51-es főút mellett fekszik. Nagybaracska csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, természetes és mesterséges élővizek veszik körül. Természeti értékei közül egyik legkeresettebb a 400 méter mélyről feltörő 360C-os gyógyvíz, mely nátrium, hidrogénkarbonát, klorid, fluorid tartalma miatt a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtág a horgászok paradicsoma.Településünk csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, amelynek alapja a település nyugati és déli határát alkotó Ferenc-csatorna. A település alatt gyógyvíz-mező húzódik, a 400 méteres mélységből feltörő 360C-os víz a Nagybaracskai Termálfürdőt szolgálja ki, palackozásához a szükséges előkészületek megtörténtek. A Füzesi területen őslápos húzódik, számtalan növénykülönlegességgel. Ugyancsak itt került kialakításra üdülő övezet, az itt pihenő családoknak horgászati lehetőséget biztosít a Füzesi vízterület.
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 9
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 70 méter
Ár : 4500 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség :
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 46.035631
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 18.900258
Árak:
Gyermek kedvezmény 6 éves kor alatt ingyenes, 6 - 14 éves korig 3500 Ft/fő/éj
Felszereltség
Az apartmann 3 db kétágyas szobával rendelkezik.
Szobánként, tv, fürdőszoba, klíma van.
Közös, teljesen felszerelt konyha (tűzhely, hűtő, mikro, edények, poharak).
Szauna és jakuzzi is van az aprtmannban. Az udvaron kiülési lehetőség, játszótér és kutyakenel.
Környék leírása
Nagybaracska csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, természetes és mesterséges élővizek veszik körül. Természeti értékei közül egyik legkeresettebb a 400 méter mélyről feltörő 360C-os gyógyvíz, mely nátrium, hidrogénkarbonát, klorid, fluorid tartalma miatt a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtág a horgászok paradicsoma.Településünk csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, amelynek alapja a település nyugati és déli határát alkotó Ferenc-csatorna. A település alatt gyógyvíz-mező húzódik, a 400 méteres mélységből feltörő 360C-os víz a Nagybaracskai Termálfürdőt szolgálja ki, palackozásához a szükséges előkészületek megtörténtek. A Füzesi területen őslápos húzódik, számtalan növénykülönlegességgel. Ugyancsak itt került kialakításra üdülő övezet, az itt pihenő családoknak horgászati lehetőséget biztosít a Füzesi vízterület.
Megközelíthetőség
Nagybaracska község Bács-Kiskun megyében a Dunától keletre, Baja városától 18 kilométerre, az 51-es főút mellett fekszik.
Térkép

Cím
Helyszín: Nagybaracska (Környéke)
Település: Horgász
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.
Füzesi-tó
Füzesi-tó2
Szoba
Jakuzzi
Szauna