Tatabányai Erőmű tó horgászház
Régió: Komárom-Esztergom megye
Település: Tatabánya
Cím:
Kapcsolattartó: Hajnal Kálmán
Telefon: 06/30-7015-496
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.joszerencset.eoldal.hu/cikkek
Adatlap frissítve: 2016-09-04 18:53:57
Forrás: http://www.joszerencset.eoldal.hu/cikkek/kiado-horgaszhaz.html
Vízterület: Tatabányai Erőmű tó
Általános ismertető
Kiemelt horgászati lehetőség a Tatabányai Jószerencsét HE. Erőműi horgásztaván:A Tatabányai Bánhidai Erőmű horgásztaván kiadó a az erőműi kifolyó mellett lévő pihenő és horgászház.
Ideális horgászhely Boilis horgászoknak, családoknak, néhány fős horgász társaságoknak. A tó 80 éves múltra tekint vissza, azóta leeresztve nem volt. Számos kapitális harcsa, ponty, és amur lakhelye. A horgászhely maximum 5 horgász ( 10 bot ) részére biztosít kényelmes horgászati lehetőséget.
Megközelítés a tatabányai Bánhidai II erőmű főportáján keresztül, előzetes időpont egyeztetés alapján.
Az erőműi tó kíméleti területének partján elhelyezkedő egyetlen horgászhely, melyről a hűtő tavon lévő T gáttal övezett régi „szóró hűtők” előtti terület meghorgászható, mely a horgásztó egyetlen mesterséges akadókkal tarkított része. A part menti háborítatlan sekély 60 cm-es vizek mellett, itt találhat a tó legmélyebb része is. A vízmélység a szóró hűtők, és a gátrendszer előtt a 3,5 méter. Az erőmű 2004-es leállása óta nem üzemelő víznyomó cső előtt ennél mélyebb 4,8 m-es gödrök is találhatóak a tómederben. A vízbe dőlt szóró hűtők és a mederben lévő mély gödrök, törések, homokpadok a halaknak kiemelkedő táplálkozási és búvóhelyet biztosítanak. A horgászhelytől a szóró hűtő kb.: 120-150 métere helyezkedik el , addig a vízterület akadó mentes.
A horgászhely adottságai:
-50 m2-es füvesített sík horgászhely melyen sátor is felállítható.
-A horgászhelyen 12 férőhelyes sörpadokkal asztalokkal berendezett eső - nap és _ és szélfogóval védett beülő található.
- Bográcsozási grillezési lehetőség.
A területhez tartozik egy 40 m2-es közvetlenül a vízparton lévő tégla horgászház, melyben megtalálható egy pihenő helység ágyakkal felszerelve 6 fő részére. Konyha, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, mosogatóval, WC-vel. A helységben ivóvíz vételezési lehetőség nincs!
A ház ősszel és koratavasszal is használható elektromos áram, villanyfűtés van.
A horgászat a tóban elhelyezett világító bójától a szóró hűtők felé engedélyezett, a parti horgászok irányába a horgászat tilos!
A horgászhely mellett lévő Bánhidai Erőmű területére a horgászhely megközelítésén kívül belépni, ott tartózkodni Szigorúan TILOS! A tóban Fürödni Szigorúan TILOS! Csónak használata nem engedélyezett a területen! Távirányítású etetőhajó használata etetőanyag bejuttatására, illetve külön díj megfizetése ellenében a tavon egyedülálló módon szerelés behúzására is használható!
A etikátlan magatartás, egyesület horgászrendjének megszegése, parti horgászok nyugalmának megzavarása, illetve a fenti szabályok be nem tartása, a területről történő végleges kizárást vonja maga után!
A horgászház bérleti díja 10.000,- Ft/nap az egyesület saját tagjai, és más egyesület tagjai számára is. A horgász helyet csak horgászvizsgával és érvényes állami horgászjeggyel rendelkező horgász bérelheti ki! Napijegy váltható 24 illetve 72 órára, a honlapon megtalálható feltételekkel, melyeket a napijegy információ menüpont tartalmaz.
A horgászhely lefoglalása telefonon történő előzetes időpont egyeztetés alapján történik az alábbi telefonszámon:
Hajnal Kálmán Tel.: 06/30 – 7015-496
A horgászhelyről készült fényképek a képgaléria menüpont „Horgászház” címke alatt láthatják, a "Csónakház legszebb halai" cimszó alatt pedig megtekinthetik az itt kifogott legszebb halaka néhány példányát.
Minden horgásztársnak kellemes időtöltés és jó szórakozást kívánunk!
Szállás típus : Faház
Férőhelyek száma : 6
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 10 méter
Ár : Nincs megadva
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség : Nincs megadva
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség : Nincs megadva
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.567058
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 18.368576
Árak:
Felszereltség
Környék leírása
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Tatabánya (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.
Tatabányai Erőmű tó
Tatabányai Erőmű tó
Tatabányai Erőmű tó
Tatabányai Erőmű tó
Tatabányai Erőmű tó