Felhasználási feltételek
A honlap regisztrált felhasználásával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:
A www.horgasznyaralok.hu honlapjának oldalait bárki szabadon böngészheti (továbbiakban: "Felhasználó"). Bizonyos szolgáltatásokat csak regisztrált Felhasználó (továbbiakban: "Regisztrált felhasználó") vehet igénybe.
Regisztráció
A felhasználói regisztrációt bárki kezdeményezheti.
A regisztráció során a felhasználónak:
- Felhasználónevet, jelszót kell választania.
- Vezetéknevét, keresztnevét, címét meg kell adnia.
- Valós E-mail címet kell megadni. A regisztráció után egy megerősítő e-mailt küldünk az Ön által megadott levélcímre, a levélben megtalálhatók lesznek a regisztráció befejezéséhez szükséges további lépések.
A sikeres regisztrációhoz a felhasználási feltételek elfogadása szükséges
A Regisztrált felhasználó felelőssége a felhasználói név és jelszavak titkosságának megőrzése.
A Regisztrált felhasználó ezen adatait nem adhatja ki harmadik félnek, és nem használhatja más azonosítóját, jelszavát illetve nem kísérelheti meg más hozzáférésének használatát.
A Regisztrált felhasználót teljes körű felelősség terheli a beléptető rendszerhez tartozó azonosító és jelszó párossal, illetve azon keresztül történő mindennemű tevékenységgel kapcsolatban.
A regisztrált felhasználó adatai
A regisztrált felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott adatok (továbbiakban: "Regisztrációs adatok") a valóságnak megfelelően kerültek megadásra a regisztrációs űrlap(ok)on és minden egyéb olyan alkalommal, amikor azt a szolgáltatás igénybe vétele során kéri a program.
A regisztrált felhasználó továbbá vállalja, hogy szükség szerint karbantartja, aktualizálja az általa megadott regisztrációs adatait, hogy azok a valóságnak megfelelőek legyenek.
A sikeres regisztrációt követően a felhasználó :
- Hirdetéseket rögzíthet.
- A hirdetésekhez kapcsolódó fotókat tárolhat.
- A hirdetésekhez kapcsolódó foglaltsági táblázatokat rögzíthet.
- Jelszót módosíthat
Új jelszó kizárólag a regisztrációkor megadott e-mail címre kérhető. Amennyiben elfelejtette az adminisztrációs felületre való belépéshez szükséges jelszavát, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk egy újonnan generált jelszót. Az új jelszó belépés után módosítható.
A www.horgasznyaralok.hu üzemeltetője mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát – s ennek megfelelően felelősséget – nem vállalunk az oldalon szereplő információk pontosságáért.
Az üzemeltető sem anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállal a szolgáltatás segítségével közzétett, a felhasználók által elhelyezett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért illetve azok származásáért, helyességéért vagy valóság tartalmáért.
A felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult minden nem valósnak vélt tartalom, adat törlésére, illetve módosítására.
AZ OLDAL ÜZEMELTETŐJE NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET SEMMILYEN ILLEGÁLIS FELHASZNÁLÓI TEVÉKENYSÉGÉRT.
A felhasználók által közzétett tartalmakat az Üzemeltető az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem tudja kontrollálni. A szolgáltatás segítségével közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az Üzemeltető semmiféle ellenőrzést nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az oldalon a Felhasználók által elhelyezett tartalmak, információk megjelenéséből következő esetleges káresemények miatt.
Jogi problémák esetén az észrevételeket a következő e-mail címre várjuk: info [kukac] pecatavak [pont] hu
Technikai információk
A honlap használatához Javascript szükséges, engedélyezze a használatát a böngésző beállításaiban.